Årshoroskop 2012

 
 
 

Vattumannen
20 januari – 18 februari

Året överlag: Har du njutit av slutet av 2012s lilla dusch av kärlek, kära Vattuman? Get used to it. 2013 innehåller en hel del romantik, och även om det inte alltid slutar lyckligt så är du ovanligt stark i att veta vad du vill just nu. Inget halvdant duger, och du letar lustfyllt vidare. Att ta hand om dig, njuta, ta det lugnt och vara kreativ står i fokus det här året, medan arbete och studier står längre ner på listan.

 

Kärlek: Korta romanser känns det här året lika intensiva som långa relationer, och din lekfulla och självsäkra stil fortsätter att hjälpa dig att attrahera andra. Till och med lite drama i kärlekslivet kan bli aktuellt nu… Vissa av er har stabiliserat erat kärleksliv redan under 2012, och er partner är inte sällan någon som ni i början kände som vän. Vänskaper som utvecklas till romanser fortsätter vara en trend under 2013.

 

Mest romantiska perioder: Februari blir härligt för dig och alla tycks dras åt ditt håll. Trenden saktar av lite i slutet av månaden och i början av mars, men tar fart igen under mitten av mars som kan bli lite hetare. Maj är full av romantik och speciellt slutet av maj lovar stordåd. Juli blir varmt och givande, och trenden håller i sig en bit in i augusti. Oktober kan bli lite skakigt, så både se upp! Och njut.

 

Jobb och skola: Under hösten har du lite mer flyt på jobb och i skola, och börjar hitta en bra takt i livet. Det fokus som var svårt att hitta under våren börjar bli tydligare nu, och andra uppskattar dina ansträngningar och du får mycket cred för ditt arbete. Försök att inte lassa på dig för mycket jobb bara, då detta kan göra att du istället inte orkar genomföra allt. Se speciellt upp för det här i augusti. Se också upp med att du inte riktigt har tålamod med auktoritärer under 2013, och att det är svårt att få till det rykte du vill ha hos chefer och lärare. Viktiga projekt har en tendens att bli känsliga och kräver stort tålamod.

 

Resor, flytt och förändringar: De största förändringarna under 2013 kommer pågå i ditt privatliv, vad gäller hem, familj och vardag. Mycket av din vardagliga kommunikation kommer förändras, och till stor del kan det här bero på en flytt eller någon annan förändring på hemmaplan. Det blir 50/50 här mellan kul och tråkigt – du upptäcker troligen något oväntat roligt å ena sidan, men måste samtidigt göra dig av med vanor som du börjat uppfatta som en del av dig själv. Att resa kan bli en sån här upplevelse, som gör dig både exalterad men också pekar på vad i ditt liv som du behöver förändra.

 

Fokusera på detta år: Dig själv och dina lustar. Försök att inte bråka med auktoriteter, men bry dig inte heller alltför mycket om vad de tycker om dig.

 
 
 

2013

Nästa år ska jag sluta att röka, gå ner 20 kg och börja träna regelbundet..
Någon som känner igen sig?
Tror det är vad ungefär 90% av Sveriges befolkning har som nyårlöften..
 
Men inte jag!!
Nej, 2013 ska handla om mig!
 
Mina nyårslöften är att jag ska börja tänka mer på mig själv och göra det som är bäst för mig
och det som får mig att må bra!
Jag ska trivas på mitt jobb och umgås med folk som ger mig positiv energi, dom andra kan dra!

Sen är det klart att jag ska fortsätta min viktnedgång och ta tag i träningen liter mer.
Men det är för mig inget nyårslöfte utan det är mer ett plus som kommer få mig att må bra!
En vägledning i rätt riktning helt enkelt!
 


Middag!

Tack mamma för att du kom hit med mat till mig!!



Lammfärsbiffar, potatis i ugn och tzatziki!

Ett glas vin kan man väl få unna sig trots sjukdom! det är ju trots allt nyår!

Treo

Äntligen är min päls här!!



True story!

Det finns inget hinder som du inte kan övervinna,
ingen utmaning som du inte kan anta,
ingen rädsla som du inte kan övervinna,
oavsett hur omöjligt det ibland kan verka.
 

Frukostbilden



Frukost!

När man är sjuk och inte så hungrig är det bra att äta frukt! Min frukost består av en apelsin, en passionsfrukt och självklart en kopp kaffe.

Snart kommer min päls hit, som jag längtar! Det blir lite sällskap ikväll iaf!

Ha ett underbart nyår!

Mina nya skor!

Jag har glömt att visa er mina nya skor som jag beställde från Nelly.. Riktigt fina! eller hur!!



Huskurer!

Vitlök

Den smakrika löken innehåller antibakteriella ämnen och kan också motverka virusinfektioner.  Låt skivade klyftor dra tillsammans med honung och timjan över natten. Ta sedan en tesked mot luftvägsbesvär och halsont.

Lök

Lök är antiseptiskt och passar utmärkt som aktiv ingrediens i omslag mot öron- och halsont. Lägg skivad lök i en varm raggsocka, placera mot det värkande området och fixera med en halsduk, mössa eller gasbinda. Låt verka 30 minuter till en timme.

Ingefära

Ingefära är inflammationshämmande och dess starka smak är uppiggande, särskilt vid en förkylning. Riv ingefära och blanda med färskpressad apelsinjuice för en effektiv vitamininjektion.

Honung

En lenande dryck mot halsont får du om du blandar honung med ditt favorit-te, varm mjölk eller hett vatten. Honung är också slemlösande och kan lindra envis hosta.

Citron

Citron är antiseptiskt och verkar sammandragande. Svullnaden i svalg och näsa avtar med hjälp av fruktens saft och skal. Citron är dessutom laddad med C-vitamin, som boostar immunförsvaret. Pressa färsk saft och drick eller gurgla (söta med honung om det blir för surt).

Morot

Morötter är slemlösande och har en lätt bakteriedödande effekt. Rårivna morötter till maten, en värmande soppa eller en juice på morot, apelsin och ingefära är extra bra vid förkylning.


Nu vet ni vad jag har att göra ett par dagar, haha!

Sista dagen på året!

Det var den här semestern det.. Öroninflammation och penicillin i fem dagar, wihoo.. vad har jag gjort för att förtjäna detta?!?!

Dec. 29, 2012

Det värsta med att ha semester.är att man ställer om dygnet något fruktansvärt mycket.. Inatt satt vi och kollade på sons of anarchy, drack kaffe och pratade till ungefär 05.00.. Och då vaknar man nu och hela dagen har passerat.. Det finns bara en sak att göra, att kolla lite mer på SOA och sedan fixa sig..





Ikväll ska jag vara social med lite fler folk utan tvn!

Trevlig helg!

Sons of anarchy!

20 timmar senare har vi sett klart säsong ett med en sovpaus på 9 timmar. Nu inleder vi säsong två, bara tre säsonger kvar. Nu vet ni vad jag gör om ni inte får tag på mig!

Ha en trevlig fredag!

Filmkväll!

Vi kör Marathon hos Jessica, sons of anarchy! Jessica har fyra säsonger så det lär bli sent!



Mys!

Dinner for two!

Jessica och jag unnar oss en middag ute idag, det blev O'Learys vid Sveavägen! Sjukt trevligt!



Ha en trevlig kväll!

Torsdag

Hos Jessica bjuds det på lyx kaffe med kokossmak.. Riktigt gott må jag säga!



Nu är det slut på all julmat och fuskande med dieter hit o dit. Nu ska jag köra på hårdare än någonsin! Idag när jag vägde mig visade vågen -23 kg sedan den 5 september. Riktigt stolt över mig själv!

godmorgon eller godnatt..

Efter en hård och sjukt rolig kväll på Garbo och en galen efterfest på det ska jag nu äntligen krypa till kojs för att försöka få ett par timmars sömn iaf!

Godnatt världen!

Juldagen!

Idag likt alla andra juldagar bjuds det på kålsoppa hos mormor och morfar!



Hela släkten är än en gång samlad!

Senare bär det av hem till Emma för att fira hennes 23 årsdag!

Emma 23

Grattis stumpan på din 23 årsdag, vad skulle jag göra utan dig?!



Paket Öppning!



"Det är en konst att gilla läget precis så som det är. Att kunna vara lycklig just nu och just här."

Jul hos farmor!



Nu är det Kalle och sedan blir ser julmat!

Julafton!

God jul mina kära vänner!



Nu är jag redo att möta tomten!

God Jul

Har precis ätit en god julfrukost, idag unnade jag mig två smörgåsar med äppelmos och julskinka.. Det är inte vad man äter mellan jul och nyår som har någon Betydelse utan det är vad man äter mellan nyår och jul.. Sitter och tittar på astrids jul på ettan,  massa små klipp från alla bra Astrid Lindgrens filmer.. Det är som att vara barn på nytt.
 
Snart är det dags att göra sig snygg så man kommer i tid till farmor och farfar där jag ska fira jul tillsammans med min pappa, min bror och min kusin Linnea! Mys! 
 
Hoppas att ni får en trevlig jul med god mat och trevligt sällskap! 
 
 
 

Bingolotto..

Skjut tilde, vad håller hon på med?!

Sitter med en hårfärg i håret och spelar sequence med la familia istället.







Bingolotto kan slänga sig i väggen, vad är det för skit?!

Uppesittarkväll!

Nu räknas det ner till bingolottos uppesittarkväll. Här hemma har vi fem biljetter och hoppas på en mega vinst! Telefonerna är laddade och pennan i högsta hugg!



Trevlig kväll!

Dan före dopparedan!

Idag har jag spenderat dagen med mamma och Johan! Vi har spenderat större delen av dagen i soffan, fruktansvärt mysigt!

Joachim kom precis förbi så nu förbereder mamma i köket. Det bjuds på lax, sill, ägg och skinkmacka! mums!





Chokladmuffins!

Såhär blev resultatet!



Godnatt!

Nu har jag precis gjort min sista julklapp. Har bakat chokladmuffins med pepparkaksfrosting! Det är till en viss speciell person..som jag vet älskar sötsaker! (bilder och recept kommer imorgon, det vill sig inte riktigt just nu.)

Nu är det dags att sova, om. sex timmar ringer klockan och då står storhandling på schemat med min älskade mami!!

Godnatt på er!

Lördags mys!

Eftermiddagen har jag spenderat i Kista centrum med halva sthlm, Färbannat vad folk det kan vara i ett köpcentrum. Det är som asdjur kring en köttbit! Tänk då hur det blir i mellandagsrean?!

Efter timmar i kö och letande av parkeringsplats åkte jag och Jessica och unnade oss thaimat, fruktansvärt mysigt. Sedan hamnade vi hos Jessicas mamma och hennes sambo och här sitter vi nu ett par timmar och några glas vin senare.


Dec. 22, 2012



Nöjd med min nyinköpta tröja!

Lördag!

Idag har jag vart hos min gammelmormor och hälsat på tillsammans med mamma, mormor och min moster. Det var trevligt!

Nu har jag precis slagit in julklappar, de få som jag har köpt!



Nu ska jag och Jessica åka och handla julklappar eller Jessica ska köpa julklappar och jag ska vara sällskap!

Hoppas att ni har en trevlig lördag!

Im back!

Jag ber om ursäkt för min dåliga uppdatering. Har legat dålig hela veckan och är fortfarande inte helt frisk men nu har jag ork och lust att göra saker igen. Och där ingår även att blogga!

Åkte först på en riktig magsjuka och direkt efter kom förkylningen från helvetet som ett brev på posten. Så här ligger jag snorig och dann men men det finns dom som har det värre!

Sover hos mamma inatt för att komma bort ifrån de fyra väggarna som jag mer eller mindre har stirrat ihjäl mig på under 5 dagar.

Hoppas att ni har haft en bra vecka och att eran kväll är i topp!

Världens bästa mamma!

Mamma kom hit imorse med blåbärssoppa, Cola och yoghurt så att jag ska kunna överleva detta helvete!
Tack för att du finns mamma, vad skulle jag göra utan dig?!



Sjuken har tagit mig!

Tror ni inte att det värsta som finns har kommit hit på besök, nämligen magsjukan!!! Jag är så sjukt risig så ingen förstår! Dessutom tycker jag fruktansvärt synd om mig själv också!

Middag!

Nu står jag och gör middag och matlådor för veckan. Det är så skönt att komma hem från jobbet och bara värma en matlåda. Jag som kommer hem rätt sent också..



Senare ikväll ska jag kolla på dom nya Johan Falk filmerna också, som jag har väntat!!

Söndag!

Idag ska jag inte göra många ansträngande saker.. Börjar med att spendera ett par timmar i soffan framför filmen bröderna lejonhjärta... Blir nog ett antal tårar också men det är de värt!



Morgonpigg!

Efter att ha legat och vridit och vänt mig snörade jag på mig promenadskorna! Och här är jag nu, i skogen någonstans! Vilket underbart sätt att starta söndagen på!



O'Learys!

Mormor morfar. Marcus och Jimmy åkte hem så jag och ante fortsätter kvällen på O'Learys! syskonmys!



Vilket väder!

Kul att man typ är genomblöt rakt igenom, sminket rinner och håret ligger platt!! Men vad gör det när man har trevligt sällskap?!



Dec. 15, 2012

Nu är jag redo att ge mig ut i snöstormen!



Ha en trevlig lördag!

Julbord!

Idag blir det julbord med mormor, morfar, mina kusiner och min bror!
Det är en tradition vi har och det är fruktnsvärt mysigt!
I år blir det julbord på mårten trotzig!
 
 
Ypperligt risigt väder dock då vi ska strosa runt i stan och leta lite julklappar..
Vad ska man ha på sig är fråga?!
Ingen idé att sminka sig iaf!
 
 

Musikhjälpen!

 
 
 
 
Har ni inget att göra så slå på tv2 eller P3 och kolla in musikhjälpen!
Fruktansvärt trevligt program och allt med ett grymt syfte!
 
 
 

Lördag!

Det är skönt att man ställer klockan på elva ihopp om att man ska ta en rejäl sovmorgon.. vad händer då.. jo Camilla vaknar av sig själv 07.46!

Har precis städat lägenheten men väntar en stund med dammsugningen då jag vet hur arg jag själv blir av att bli väckt på helgen!

Nu blir det frukost i soffan framför musikhjälpen!

Ha en bra dag!

Älskade hund!



Dec. 14, 2012

Det bjuds på rotfruktsgratäng, oxfilé och champinjonsås! mums!


Middag

 
 
 
Nu bär det av till Kungsängen!
 
 
Trevlig helg!
 
 
 

Helg!

Nu tar jag helg och startar helgen med ett grymt träningspass med Emma! Duktiga mig!

Dec. 14, 2012

Så händer det igen, tåget är 23 min se pga. personalbrist! skit på er SL..
Kul, nu har detta förstört hela min jävla dag!

Fredag

Godmorgon!
 
Då var det Fredag igen,
veckorna bara rinner iväg!
Nästa vecka jobbar jag mån-tors och sedan är jag ledig till den 9/1.
Det ska bli så fruktansvärt skönt med lite jullov!
 
Nu blir det jobb och sedan träning innan det bär av hem till
mamma och Johan där det bjuds på middag!
 

Torsdag!

Det här har jag sysselsatt mig med sedan klockan nio! Myspys!



Juste, idag har jag på mig ett par byxor jag köpte i våras men som inte har suttit så bra.. Imorse testa jag dom och de satt som en smäck!! Wihooo

Lucia!

 
 
 
Idag vet jag massa glada och nervösa barn som ska sjunga för alla mammorna och papporna!
Vi har luciatåg på eftermiddagen så på förmiddagen blir de
pepparkaksbak, julmusik, julpyssel och självklart luciaträning!
 
Nu ska jag titta på luciatåget på tv, fruktansvärt fint!
Tänk när man hade luciatåg i skolan! Jag längtar nästan tillbaka till högstadiet nu!
 
Ha en underbar dag!
 
 
 

Onsdag

Nu kommer ännu ett trevligt inlägg kring hur mycket jag älskar att åka kollektivt till och från jobbet. SL är mina hjältar! NOT!! Kollar på sl.se innan jag går från jobbet och ser att tåget går 13 över nu när dom har ändrat tider så jag stressar inte jätte mycket för isf har jag god tid på mig.. kommer upp på perrongen 17.09 och ser då att tåget precis har gått och nästa tåg går 17.21.. lovely!!!

Förkrök på jobbet!

Nu börjas det!



Godmorgon!

 
 
 
Jag insåg precis att mina inlägg från igår inte har kommit upp... Konstigt!
Gör ett nytt försök idag istället!
 
 
Ikväll bjuder cheferna på middag på Norra Brunn där Babben Larsson uppträder, det kan bli riktigt roligt!
 
 
Jag passar på att bjuda på en grym låt också...
Den kommer att sätta sig på hjärnan, va beredda på det! ;)
 
 
 
 

Dec. 09, 2012

Har precis kommit hem efter en mysig dag med pappa! Först käkade vi kyckling wok som vart grymt god och självklart smög jag med mig en matlåda hem...

Sedan åkte vi till Barkarby outlet och kollade lite, jag köpte ett par helly Hansen vantar och fick med ett par sockor! Så nu ska jag nog även klara denna vinter också!



Nu blir det lång promis med Ems!

Söndag!

Det vart en lugn kväll igår med trevligt sällskap en bra film och en flaska vin!

Jag har jag precis tagit en vända i liljeholmens centrum, mycket fint centrum måste jag säga!

Nu bär det av hem till pappa för att titta på hans nya lägenhet och äta lite brunch.

Ha en fin dag i solen!

cool!

Friends arena is the shit!


Julgala

 
Blev precis medbjuden till Julgalan ikväll så nu måste
jag snabba mig för att sedan åka mot Sundbyberg för lite för drinkar!

Fredags mys!

Idag har vi mys fredag på jobbet! Jul musik och pepparkaksbak!



Godmorgon!

Tror att jag var rätt trött igår när jag kom hem från jobbet. Skulle sova en timme tänkte jag sen skulle Emma ringa och väcka mig. Planen föll inte riktigt in då jag somnade halv fem.och vaknade 23.00 gick upp och åt yoghurt och somnade sedan om igen. mys!

Det är så mysigt att gå upp och tända julstjärnorna och sätta sig.i soffan och dricka sitt kaffe! Jag älskar vintern/julen!



Idag blir det pepparkaksbak med barnen!

Hoppas att ni får en fin dag!

Torsdag!

Idag var barnen glada! Det var hur mycket snö som helst på gården!



Nu ska jag hem och lägga mig på soffan och sova en timme innan jag ska ut och gå med Emma!

Ha en trevlig kväll!

Hej mitt vinterland!

Nu ska jag börja min väg till jobbet, verkar som att trafiken flyter på lite bättre idag.
Dock så går inte tågen som de ska så Jag får se hur lång tid det tar för mig idag!
 
Idag är de plusgrader vilket innebär att de e kramsnö, wihoo..
Äntligen kan vi göra våra efterlängtade snögubbar med kidzen!
 
 
Ha en bra dag!

Hem resa!

Ny börjar jag min resa hemåt! Det är ca 300 personer på perrongen som ska med tåget som kommer när det kommer. Allt skyltar är svarta och sl.se ligger nere! Jag hatar det här!!

Älskade SL

Nu börjas det, tågen är inställda och försenade. Mitt tåg skulle ha gått 54 men kommer nu istället 08:26, vilken underbar start på denna underbara dag!! Kommer att frysa ihjäl innan jag är på jobbet, wihoo!

Samma sak varenda jävla år!!

Halloj!

Idag har det vart en händelserik dag, har vart på kurs i pedagogisk dokumentation i förskolan. Det är alltid roligt att dela tankar och åsikter med andra!

Nu ska jag hem och sätta på mig promenadskorna och sedan möta Emma för en lång promis i kylan!

Ha en trevlig kväll!

Stolt tjej!

Idag är känner jag mig fruktansvärt stolt över mig själv! Trots kylan har jag idag promenerat som tusan!
Först gick jag till tåget imorse, på rasten körde jag 25 min pw och nu har jag precis kommit in efter en långpromenad runt Kallhäll med Emma!

Nu blir det ett varmt bad och en bra bok för att återfå min normala kroppstemperatur!

Godmorgon!

Idag är kylan här, -12.4 visar termometern hos mig! burr..

Vilken tur att jag köpte mig ett par nya vinterskor igår då.



Nu ska jag klä på mig ytterkläderna för att tåla kylan under promenaden ner till tåget!

Ha en bra dag i kylan!

Lutfisk!



Mums!

Julmarknad

Nu har jag vart ute i kylan på julmarknad! Farmor hämtade mig och så åkte vi på julmarknad nere vid Lennartsnäs, fruktansvärt mysigt!

På vägen hem åkte vi förbi området jag bodde i när jag var liten. Fy sjutton va litet det var eller är det jag som har blivit stor?!

Fick iaf sjukt mycket minnen från allt jag har gjort där.. Nästan så man blir tårögd!!



Nu blir det adventsfika och lutfisk hos farmor & farfar!

Julkalendern

Har precis tittat på julkalendern och jag måste säga att jag är imponerad.
Jag trodde inte att den skulle bli bra, nu har det ju iofs bara vart två avsnitt
men jag ska fortsätta att titta och det är ett gott tecken!
 
 
Tänk när man var liten och tittade på julkalendern. Jag får så sjukt mycket minnen av julkalendern!
Ibland önskar jag att jag var liten igen.. I alla fall runt julen!

Första advent!

När första ljuset brinner står julens dörr på glänt
och alla är så glada att fira få advent
 

Lördag

Nu kör vi ev promenad innan det är dags för middag!



Ha en trevlig kväll!

Städning!

Äntligen har jag städat klart, har sprungit runt som en tok mellan förråd, lägenhet o,h tvättstuga.. Nu hänger tvätten på tork så jag ska passa på att power napa en timme!



Första december

Innan jag drar igång med städning och advents pynt unnar jag mig en mysig frukost!



Lördag morgon!

Godmorgon mina vänner!

Trots att jag gick och la mig sent inatt så vaknar jag pigg som en lärka kl 09.00.. Jag förstår inte varför jag ibte bara kan få sova ut någon jävla gång!!

Kan ju också fortsätta med att jag är sjukt avundsjuk på Veronika som åker till Thailand på måndag! Jag skulle kunna ge allt för lite semester i värmen och solen!!

Nej nu ska jag ta mig i kragen och starta upp storstädningen!!