Pannbiffar med chevre ost och stuvad vitkål.
Pannbiffar
200 g nötfärs
200 g nötfärs
1 riven rödbeta
1/2 riven morot
1/2 riven lök
1 riven vitlök
1 ägg
Salt
Vitpeppar
Sätt ungnen på 200 grader.
Blanda alltihop och forma det till biffar.
Gör ett hål i mitten av biffen med ex. tummen och
lägg chevre ost i hålet.
Stek på svag värme i 3 min och lägg sedan in dem i ugnen i 200 grader i ca 20 min.
Stuvad vitkål
Dela vitkålen i mindre bitar och koka tills de blir mjuka i saltat vatten.
När vitkålen mjuknat häller du av vattnet och tillsätter istället matlagningsgrädde ca 3 msk.
När vitkålen mjuknat häller du av vattnet och tillsätter istället matlagningsgrädde ca 3 msk.
Salta och peppra
Låt det stå på svag värme för att kunna koka ihop.
Servera med kokta morötter!
Jag lagade denna rätt till familjen idag. Alla tyckte att det var super gott. Kram min lilla gumsa