Middags tips!

Pannbiffar med chevre ost och stuvad vitkål.
 
Pannbiffar
200 g nötfärs
1 riven rödbeta
1/2 riven morot
1/2 riven lök
1 riven vitlök
1 ägg
Salt
Vitpeppar
 
Sätt ungnen på 200 grader.
Blanda alltihop och forma det till biffar. 
Gör ett hål i mitten av biffen med ex. tummen och
lägg chevre ost i hålet.
 
Stek på svag värme i 3 min och lägg sedan in dem i ugnen i 200 grader i ca 20 min.
 
 
Stuvad vitkål
Dela vitkålen i mindre bitar och koka tills de blir mjuka i saltat vatten.
När vitkålen mjuknat häller du av vattnet och tillsätter istället matlagningsgrädde ca 3 msk.
Salta och peppra
Låt det stå på svag värme för att kunna koka ihop.
 
 
Servera med kokta morötter!
 
 
 
 
 
Taggar: Pannbiffar, Stuvad vitkål;

Kommentarer :

#1: Ia

Jag lagade denna rätt till familjen idag. Alla tyckte att det var super gott. Kram min lilla gumsa

Svar: Gud va kul :D Kram
Camilla

skriven

Kommentera inlägget här :