Kyckling med grönsaksröra

 
 
 
Detta behövs
Kyckling filé
Paprika
Gul lök
Vitlök
Champinjoner på burk (färska går också bra)
Morötter
Krossade tomater (jag hade med oregano och örter)
 
Börja med att koka morötterna tills de blir mjuka, sedan häller du av vattnet och tillsätter lite smör.
Lägg i den gula löken, champinjonerna och paprikan och låt det fräsa ett tag.
 
Under tiden delar du kycklingen och steker den på hög värme i 3 min när den har fått färg och du har kryddat den med de du känner för (jag kryddade med grillkrydda, vitlökssalt och paprika pulver) häller du i 4 dl vatten och låter de stå och puttra.
 
När grönsakerna har fräst krossar du i en vitlök och häller i 2 dl krossade tomater och låter de stå och puttra på svagvärme. När vattnet har kokat bort är den klar att servera.
 
Kycklingen är klar när vattnet har kokat bort men dela den för att se så att den är helt klar!
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :